Önkéntesség

Örömmel önkénteskedem, és támogatok másokat. Szívesen áldozok időt különféle szakmai közösségeknek önkéntesként, a fiatalabb kollégáimnak mentorként, vagy pro bono támogatok olyanokat, akik számára nehezen megfizethetőek az általam nyújtott szolgáltatások.

  • Mentoring

    2017 óta folyamatosan mentorálok fiatalokat, elsősorban végzős egyetemistákat a Corvinusról, és a Műszaki Egyetemről, akiket a nagyvállalati karrier vagy a projektmenedzseri szakma érdekel. 2019-ben a Project Management Institute magyar tagozatának mentoring programjában mentorként működtem közre, egy nagyvállalati informatikai program menedzsert támogatva 6 hónapon keresztül. A 16. Simonyi konferencián tartott előadásomat a Műszaki Egyetemen szintén a fiatal mérnökhallgatók mentorálása céljából vállaltam.

  • Pro bono

    2019-ben a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) magyar tagozatának “Jószolgálat” programjában vettem részt önkéntes coach-ként. Az ICF Jószolgálat program célja olyan civil szervezetek vezetőinek támogatása coaching-al, akik számára a szolgáltatás nehezen megfizethető.

Kapcsolat