Leadership coaching

Szenvedélyesen foglalkoztat az, kiből lesz jó vezető, mennyire alakítható egy vezető személyisége és képességei, és milyen mértékben helyzetfüggő az, amire vezetőként a szervezetnek szüksége van. Mivel a vezetők vannak a legnagyobb hatással a munkatársak életére, ezért coaching szempontjából számomra ők alkotják a legfontosabb célcsoportot. Olyan vezetőket edzek szívesen, akik tudatosan dolgoznak azon, hogy megértsék saját működésüket, önismeretükben fejlődni akarnak és készek korrigálni meglévő hiányosságaikat. Mindig megtisztelőnek érzem, ha coachként sikeres vezetőket támogathatok magánéleti és szakmai útjukon.

 • Kinek szól a leadership coaching?

  KKv, nonprofit és start-up cégtulajdonosoknak, gyakorlott nagyvállalati közép- és felsővezetőknek, menedzsereknek, illetve a szervezet kulcsemberei számára javasolt, akik egy személyre szabott fejlesztési terv keretében szeretnének vezetői képességeiken tudatosan csiszolni, érzelmi intelligenciában erősödni.

  Örömmel vállalom többek között női vezetők, és frissen kinevezett vezetők támogatását, akár “shadow coaching”-al, ami a vezető munkavégzés közbeni megfigyelését jelenti, majd a látottak visszacsatolását és közös feldolgozását.

 • Hogyan dolgozom leadership coachként?

  Az első bemutatkozó beszélgetésen megbeszéljük, mire szerződünk, illetve ezen alkalommal nézzük meg, létrejön-e az együttműködéshez szükséges szimpátia és bizalom köztünk. Az ülések során többféle módszert is alkalmazok, mint például cselekvés- és megoldásfókuszú beszélgetések, szerepjátékok, vizualizáció, önreflexió és stresszkezelő technikák. A találkozások négyszemközt zajlanak, és a Nemzetközi Coach Szövetség etikai szabályai mentén dolgozva titoktartási kötelezettséget vállalok.

 • Mennyiért dolgozom, hol, és milyen gyakoriak a találkozók?

  A coaching díja üzleti és magán ügyfelek esetében is egyéni megállapodás alapján dől el, az árat az első, ingyenes alkalom során rögzítjük. Céges ügyfelek esetén a helyszín a megrendelő irodája, magán ügyfelek esetén a saját coaching irodám Budapest belvárosában. Igény szerint online is lebonyolíthatjuk az üléseket, a zoom nevű alkalmazáson keresztül. COVID JÁRVÁNY ÓTA ELSŐSORBAN ONLINE DOLGOZOM! Mivel coachként a legfőbb munkaeszközöm a személyiségem, fontos, hogy lássuk, én vagyok-e Ön számára a legmegfelelőbb szakember, ezért az első bemutatkozó alkalom egy ingyenes konzultáció. Egy vezetői coaching folyamat jellemzően 2-3 hetente tartott, igény szerint 60-90 perces ülésekből áll. A hossza a téma komplexitásától függően 3 alkalomtól hónapokig is tarthat. Magyar és angol nyelven is vállalok coaching folyamatra ügyfeleket.

 • Miért engem válasszon?

  2006 óta különféle cégkultúrákban és szervezeti szerepekben szereztem tapasztalatot vezetőként, menedzserként és tanácsadóként. Gondolkodásom és szemléletem strukturált és rendszer-szemléletű, így hamar átlátom a komplex szervezeti és vezetői helyzeteket. Különösen jól ismerem a kaotikus, gyorsan változó V.U.C.A világ működését nagyvállalati közegben, így értem az ebből fakadó vezetői kihívásokat. Eddigi vezetői ügyfeleim közt egyaránt voltak magyar és nemzetközi nagyvállalati vezetők, civil szervezetek és kkv vállalatok vezetői, valamint vezetői és tulajdonosi csapatok.

  Francia közgazdász diplomával, és mesterszakos pszichológus diplomával rendelkezem, coach képesítéseimet amerikai, angol és magyar akkreditált coach iskolákban szereztem, így tapasztalataimmal együtt kellően felkészült vagyok vezetői coachinghoz, magyar és angol nyelven egyaránt.

  Vissza a Coaching főoldalra.

Kapcsolat