Karrier coaching

A karrier számomra nem csak a „multis karriert” jelenti. Beleértem a teljes életpályát, vagy az életút egy jelentős részét, a tanulmányoktól kezdve a fizetett munkán át a szakmai érdeklődési területekig mindazt, amivel magánéleten kívül foglalkozunk. A coaching alatt kreatív eszköztárat értek, módszertant, és eredmény orientált folyamatvezetést, amikkel segítek megfogalmazni egy hosszabb távú karrierstratégiát, és értékrendet, valamint személyes, üzleti vagy munkahelyi célokat. A coaching ülések során azt is felmérjük, mik a kiaknázható lehetőségek, és vannak-e olyan belső korlátozó tényezők, amik akadályozzák a szakmai önmegvalósítást. Szükség esetén „személyes-márkaépítéssel” (~self-branding) is foglalkozhatunk, amivel a tudatosabb szakmai profil felépítése és kommunikálása a cél.

 • Kinek szól a karrier coaching?

  A HR szakértőkkel, karrier tanácsadókkal és fejvadászokkal ellentétben nem nyújtok szakkarrier-tanácsadást, munkaerőpiac-elemzést, álláskereséssel és kiválasztással kapcsolatos útmutatást, és nem töltetek ki személyiségteszteket – az önmegismerésre helyezem a hangsúlyt. Abban segítek a coaching eszköztárával, hogy minél pontosabban megfogalmazódjanak a hivatással, karrierrel kapcsolatos célok, elvárások, lehetőségek és a megvalósítás lépései. Azoknak ajánlott, akik tudatosan építik karrierüket és sikeresebbek szeretnének lenni munkájukban, vagy akik úgy érzik, elakadtak a karrierükben és pályamódosításban, karrierváltásban gondolkodnak.

  Végzős egyetemistákat, pályakezdőket karriertervezésben és egyéni életpálya kialakításában tudom támogatni coachként.

 • Hogyan dolgozom karrier coachként?

  Az első bemutatkozó beszélgetésen megbeszéljük, mire szerződünk, mire terjedjen ki a karrier coaching. A következő alkalmakon átbeszéljük az eddigi életpályát, a személyes és szakmai motivációkat és ambíciókat, kompetencia erősségeket, hiányosságokat és ennek alapján megtervezzük a vágyott jövőképet, és az oda vezető utat. Ezt követően átnézzük a különféle ön-marketing anyagokat is, úgy, mint önéletrajz, linkedin profil és közösségi média felületeken való megjelenés, hogy lássuk, mindez passzol-e a személyiséghez és az elképzelt karrier célokhoz. Ha igény van rá, állásinterjúra vagy pozícióváltásra való felkészítést is vállalok.

 • Mennyiért dolgozom, hol és milyen gyakoriak a találkozók?

  Magánügyfeleknél az első, ingyenes bemutatkozó beszélgetés során rögzítjük a coaching folyamat hosszát, a lehetséges alkalmak számát és az árat. A coaching találkozókra saját irodámban kerül sor, Budapest belvárosában. Igény szerint online is lebonyolíthatjuk az üléseket, a zoom nevű alkalmazáson keresztül. COVID JÁRVÁNY ÓTA ELSŐSORBAN ONLINE DOLGOZOM! Egy coaching ülés időtartama 60-90 perc, és témafüggően pár alkalmas folyamatról van szó, de a hatékonyság érdekében minimum 3-5 alkalom javasolt.

 • Miért engem válasszon?

  Tapasztalatom van önmagam újra definiálásában és újra tervezésében. 2001-ben léptem a munka világába, azóta dolgoztam alkalmazottként, vállalkozóként, külsős és belsős menedzserként, és tanácsadóként. Angol-francia szaktolmácsból lettem menedzser, majd menedzserből tanácsadó és coach, 2022-ben pedig munka- és szervezetpszichológusként végeztem. Mindegyik hivatást és szerepet máshogy kell felépíteni, mindegyik más embert kíván. Így szerzett tapasztalataimmal több tucat embert támogattam már abban, hogyan határozza meg önmagát, és találjon a személyiségéhez, életcéljaihoz, és életkörülményeihez passzoló munkát és hivatást.

  Vissza a Coaching főoldalra.

Kapcsolat