Rólam

Czifra Julianna

Vezető, csapat és szervezetfejlesztő coach (PCC) és mediátor. Projektvezetési tanácsadó (PMP). Master in Management. Bachelor in Psychology

A Nemzetközi Coaching Szövetség (ICF) által minősített Professional Certified Coach, a Nemzetközi Projektmenedzsment Intézet (PMI) által minősített Project Management Professional szakember és az Igazságügyi Minisztériumban bejegyzett mediátor vagyok. Közgazdász diplomámat egy francia menedzserképzőben, az ESSCA-n szereztem 2006-ben, alapszakos pszichológia tanulmányokból pedig a Debreceni Egyetemen diplomáztam kiváló minősítéssel 2020-ban. Jelenleg a Budapesti Műszaki Egyetem gazdasági karán folytatok munka- és szervezetpszichológia mesterszakos tanulmányokat, és a Budapesti Corvinus Egyetemen külsős előadóként projektmenedzsment tárgyakat oktatok.

Szakmai tapasztalataimra az üzleti világban tettem szert. 2001 óta számos nemzetközi és hazai szervezetnél dolgoztam különböző szerepekben: projektmenedzserként, programiroda vezetőként, interim ügyvezetőként, vezető- és csapatfejlesztő coachként, mentorként és tanácsadóként. Ebben a közel 20 évben különféle típusú szervezetekbe, szakmai területekbe és menedzsment kultúrákba nyertem betekintést, a multinacionális nagyvállalatoktól és magyar kkv cégektől kezdve a civil szervezeteken át a közszféráig bezárólag, megismerve a csapat és szervezeti működés különféle folyamatait, a szervezeti változásokat és a vezetői-tulajdonosi lét kihívásait.

Szolgáltatási portfólióm leköveti szakmai életutam sokszínűségét. A szervezeteket és csapatokat team coach-ként és mediátorként, valamint szervezetfejlesztéssel kapcsolatos tanácsadóként támogatom, míg a vezetőknek és magánszemélyeknek karrierrel és készségfejlesztéssel kapcsolatos coaching szolgáltatásokat nyújtok.

Gazdag és változatos karrier utam nem a szokványos mintát követte eddig, mindig hajtott önmagam megújulása és megismerése új helyzetekben, amelyet a több mint egy évtizedes önismereti munka, és pszichológia szakos tanulmányaim is tovább mélyítettek. Szakmai életutamról és eredményeimről a linkedin profilomon olvashat részletesebben:

0
év menedzseri, vezetői tapasztalat
0
év vezető- és szervezetfejlesztő coach és tanácsadó
0
év önismereti munka
0
óra coach képzés

Tanulmányok, minősítések

Francia 'Master in Management' diploma, Pszichológia alapszakos diploma, ICF minősített PCC coach, PMP minősített projektmenedzser

Munka közben

...mint coach, tanácsadó, projektmenedzser, előadó, moderátor, kolléga, önkéntes...

A fotók betekintést nyújtanak szakmailag gazdag életembe.

Előadóként

A Műszaki Egyetem XVI. Simonyi Konferenciáján a jövő vezetőjéről tartottam előadást 2019-ben