Rólam

Czifra Julianna

Vezető-, csapat- és szervezetfejlesztő pszichológus, coach és mediátor.

Szeretettel üdvözlöm a honlapomon!

Czifra Julianna vagyok, magánembereket, csapatokat és szervezeteket támogató és fejlesztő szakember. Összetett szakmai profillal rendelkezem, ami lehetővé teszi számomra, hogy megfelelően támogassam Önt komplex szakmai és szervezeti problémák és kihívások esetén.

Közgazdász és pszichológus végzettséggel is rendelkezem: közgazdász diplomámat egy francia menedzserképzőben, az ESSCA-n szereztem 2006-ben, okleveles pszichológusként pedig a Budapesti Műszaki Egyetem Gazdasági karán végeztem 2022-ben, kiváló minősítéssel, munka- és szervezetpszichológia szakirányon. Az elmúlt években különféle szakmai és módszerspecifikus képzésben is részvettem, és szereztem képesítést. A Nemzetközi Coaching Szövetség (ICF) által minősített Professional Certified Coach, a Nemzetközi Projektmenedzsment Intézet (PMI) által minősített Project Management Professional és az Igazságügyi Minisztériumban bejegyzett munkaügyi mediátor vagyok.

Támogató és fejlesztő munkáim mellett szakmai önismeretet, érzelmi és társas intelligenciát, valamint csapatvezetést oktatok a Budapesti Corvinus Egyetem projektmenedzsment tanszékén, és vezetéspszichológiát a Debreceni Egyetem Pszichológiai Intézetében, ahol szervezetpszichológia doktori (PhD) tanulmányokat folytatok – kutatási területem a diszfunkcionális vezetés és a munkahelyi konfliktusok hatékony kezelése. Mindezzel párhuzamosan szakpszichológusi képzést folytatok vezető-, csapat- és szervezetfejlesztés területen, a Budapesti Műszaki Egyetem Ergonómia és Pszichológia Tanszékén.

Szakmai tapasztalataimra az üzleti világban tettem szert. 2001 óta számos nemzetközi és hazai szervezetnél dolgoztam különböző szerepekben: projektmenedzserként, programiroda vezetőként, interim ügyvezetőként, vezető- és csapatfejlesztő coachként, mentorként és tanácsadóként. Ebben a közel 20 évben különféle típusú szervezetekbe, szakmai területekbe és menedzsment kultúrákba nyertem betekintést, a multinacionális nagyvállalatoktól és magyar kkv cégektől kezdve a civil szervezeteken át a közszféráig bezárólag, megismerve a csapat és szervezeti működés különféle folyamatait, a szervezeti változásokat és a vezetői-tulajdonosi lét kihívásait.

Szolgáltatási portfólióm leköveti szakmai életutam sokszínűségét. A szervezeteket és csapatokat team coach-ként és mediátorként, valamint szervezetfejlesztéssel kapcsolatos tanácsadóként támogatom, míg a vezetőknek és magánszemélyeknek karrierrel és készségfejlesztéssel kapcsolatos coaching szolgáltatásokat nyújtok.

Gazdag és változatos karrier utam nem a szokványos mintát követte eddig, mindig hajtott önmagam megújulása és megismerése új helyzetekben, amelyet a több mint egy évtizedes önismereti munka, és pszichológia szakos tanulmányaim is tovább mélyítettek. Szakmai életutamról és eredményeimről a linkedin profilomon olvashat részletesebben:

0
év menedzseri, vezetői tapasztalat
0
év vezető- és szervezetfejlesztő coach és tanácsadó
0
év önismereti munka
0
óra coach képzés

Tanulmányok, minősítések

Francia 'Master in Management' diploma, Pszichológia mesterszakos diploma, ICF minősített PCC coach, PMP minősített projektmenedzser

Munka közben

...mint coach, tanácsadó, projektmenedzser, előadó, moderátor, kolléga, önkéntes...

A fotók betekintést nyújtanak szakmailag gazdag életembe.

Előadóként

A Műszaki Egyetem XVI. Simonyi Konferenciáján a jövő vezetőjéről tartottam előadást 2019-ben